Află cum poate beneficia căţelul tău de o îngrijire profesionistă!

ingrijire-animal-companie-veterinar-sibiu

Atunci când vine vorba de toaletare şi cosmetică, patrupedul tău are nevoie de o atmosfera boemă şi de cele mai bune servicii. Astăzi îţi vom vorbi despre importanța  tunsului, spălatului, coafatului şi descâlcitului blăniței de câine. Secrete despre cosmetică pe care trebuie să le ştii!

Iată ce trebuie să ştii despre o toaletare a câinilor în stare corectă şi sănătoasă:

Tunsul este o necesitate pentru orice patruped. De aceea pentru că starea blanitei să fie una sănătoasă, să nu menţină căldura şi umiditatea în ea cauzand iritaţii, este indicat să mergi la salon. Datorită unui tuns corect, câinele tău nu se va mai scarpina şi va avea tot confortul de care are nevoie. Fără eczeme, doar strălucire!

Este recomandat să duci căţeluşul la tuns nu numai vara, ci şi în celelalte anotimpuri. Doar astfel se vor elimina corpurile străine precum scaieţi, beţişoare, ariste, etc. 

Spălatul este o manoperă de igienizare care este recomandată periodic în funcţie de rasă sau lungimea blanei. Evident că animăluţele cu mult par au nevoie de spălări îndelungate şi mai dese. Aplicăm cosmetice delicate de cea mai bună calitate. Aplicăm şampon şi balsam în funcţie de textura blănitei. Fără mâncărimi, mătreaţă sau eczeme!

 

Descâlcitul părului. Fiecare companion are nevoie de descâlcire pentru că în urma unei perioade îndelungate fără periere corectă, părul formează noduri care nu se mai pot descurca. Facem referire la păr mort.

 

Coafatul. Doar după ce este foarte bine uscată blana căţelului, se retușează cu cele mai bune ustensile pentru a arata perfect tunsă şi elegantă. Coafatul reprezintă retuşul de după.

 

Omul îl dresează pe câine, iar câinele îl distrează pe om.  Așa e, nu? 

 

Serviciile noastre de cosmetică includ cele mai bune echipamente pentru ca animăluţul tău să beneficieze de cea mai bună toaletare, iar tu să faci cea mai bună alegere. Cum ar fi dacă i-ai face companionului tău chiar astăzi o programare?  Vei rămâne surprins de rezultatele plăcute! 

 

Programare consult Veterinar Sibiu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *