Servicii Veterinare Exclusive Vets Sibiu

Consultații veterinare

 

Consultatii Veterinar Sibiu

 

Pe lângă consultațiile generale, oferim și consultații în specializări ca oftalmologia, dermatologia, cardiologia, consultații nutriționale și stomatologice.

Medicină preventivă

 

Medicina Preventiva - Veterinar Sibiu Este important ca animalul dumneavoastră să beneficieze de toți factorii necesari unei dezvoltări armonioase. De aceea, pe lângă pașaport, carnet de sănătate și alte adeverințe, specialiștii noștri vă vor oferi și consiliere cu privire la vaccinurile necesare și perioadele de deparazitare.

Laborator analize veterinare

 

Laborator Analize Veterinare Sibiu În cadrul laboratorului nostru se pot efectua un spectru larg de investigații, analize de sânge – hematologice, biochimice, analize bacteriologice/micologice și examene citologice sau parazitologice.

Urgențe veterinare

 

Urgente Veterinare Sibiu Suntem pregătiți să vă sărim în ajutor în orice fel de situație, de aceea în cabinetul nostru veți găsi întotdeauna un medic disponibil in situații de urgență.

Chirurgie / Ortopedie veterinară

 

Chirurgie Veterinara Sibiu Sala noastră de chirurgie veterinară este dotată cu aparatură de ultima generație: concentrator de oxigen, aparat de anestezie inhalatorie, monitozare a funcțiilor vitale. Toate acestea, ne permit efectuarea unor intervenții chirurgicale complicate la animalele geriatrice, intervenții ortopedice, precum si a altor intervenții ce necesita o anestezie de lungă durată.

Spitalizare

 

Spitalizare Veterinara Sibiu Clinica noastră oferă posibilitatea spitalizării pe perioada convalescenței, a recuperării sau a unui tratament, astfel încât companionul dumneavoastră să beneficieze de îngrijirea de care are nevoie.

Dermatologie

 

Secția noastră de dermatologie oferă servicii de consultație și tratament pentru toate patologiile care afectează pielea, unghiile, urechile și suprafețele mucoaselor. Secția de dermatologie a cabinetului veterinar Exclusive Vets Sibiu oferă servicii de consultație și tratament pentru toate patologiile care afectează pielea, unghiile, urechile și suprafețele mucoaselor.

Stomatologie

Stomatologie Veterinara Cabinetul nostru de stomatologie veterinară tratează tot felul de animăluțe, de la rozătoare la animale de talie mare, iar pacienții noștri beneficiază atât de tratamentul afecțiunilor stomatologice cât și de îngrijire preventivă, medicamente și hrană adecvată.

 

Oftalmologie

eye Deși aceste probleme sunt dificil de observat, ele sunt mai frecvente decât ați crede. Alături de noi, le puteți depista din timp și trata corespunzător.

PetShop / Farmacie

Farmacie Veterinara Online Sibiu În magazinul nostru veți găsi o gamă variată de suplimente nutriționale, hrană, vitamine, medicamente și accesorii. Animalul dumneavoastră de companie poate beneficia de o dietă adecvată vârstei și constituției sale fizice. 

Terapie intensivă

terapie-intensiva Pacienții cu afecțiuni grave pot beneficia de supraveghere medicală permanentă pe durata recuperării (convalescență, post-operator). Animalul dumneavoastră de companie va primi îngrijire profesională pentru o însănătoșire rapidă și fără complicații.

 

 

Transfuzii

Transfuzii sange banca sange Sibiu În cadrul clinicii noastre se pot efectua transfuzii de sânge, în cazul în care companionul dumneavoastră are nevoie, iar dacă este sănătos poate deveni donator.


Programare consult Veterinar Sibiu

Bancă de sânge

Banca Sange Veterinar Sibiu Hemopet Blood Bank este prima și singura organizație non-profit din România care se ocupă cu recoltarea, procesarea, stocarea și distribuirea de produse sanguine pentru animale de companie în toată țara. Parteneriat cu Hemopet Blood Bank Exclusive Vets s-a alăturat inițiativei Hemopet iar acum, prin intermediul clinicii noastre câinele dumneavoastră poate deveni donator. Daca este sănătos clinic îl puteți înscrie în baza de date a băncii de sânge Hemopet. Cerințe donatori Câinele dumneavoastră poate salva o viață. Dacă are între 1 și 8 ani, este cuminte și sănătos, nu face tratament cu antibiotice, are peste 25 kg și nu a suferit de vreo boală cardiacă, vă așteptăm în cabinetul nostru pentru a îl înscrie în baza de date a donatorilor. În cazul în care va fi nevoie, veți fi chemați din nou la noi, pentru a dona sânge. Beneficii donatori Ca donator, câinele dumneavoastră va beneficia de prioritate și gratuitate la transfuziile de sânge. De altfel, datorită analizelor lunare făcute în vederea donării, veți fi tot timpul informat asupra stării de sănătate a companionului dumneavoastră. În plus, veți beneficia și de o hemoleucogramă gratuită pe an. Instrumentele folosite în procedeul de recoltare a sângelui sunt sterile și de unică folosință, iar donatorii nu sunt expuși nici unui risc de îmbolnăvire. Conform analizelor făcute până acum donatorilor noștri, la doar 3 săptămâni de la donare sângele este complet refăcut.

 

Donatie sange veterinar Sibiu