Toaletarea cainilor de companie

Dacă vrei să ai un câine sănătos, să ştii că şi cosmetizarea are rolul ei. Este vital pentru câinele tău sa mergi cu el pentru a fi tuns şi răsfăţat la o clinică veterinară care are şi servicii de cosmetica veterinara. Pentru că acolo câinele tău va fi îngrijit şi răsfăţat pe măsură cu cele mai calitative produse de înfrumuseţare. Nici să nu te gândeşti să pui preţul ca şi prim punct atunci când mergi cu partrupedul la tuns şi cosmetizat. Să îţi spunem şi de ce:

Un pachet ieftin de cosmetică pentru câini şi cu produse de proastă calitate executat de personal fără experienţă va duce la îmbolnăvirea patrupedului.

 

Iată simptomele:

– Lipsa strălucirii blănii cauzată de şampoanele ieftine şi nocive

– Probleme cu urechile pentru că nu au fost curăţate corespunzător şi au fost afectate

– Iritaţii din cauza produselor toxice pentru piele

– Unghii infectate din cauza ustensilelor sau a lipsei experienţei personalului

– Letargie cauzată de neimplicarea personalului în etapele de cosmetizare

– Năpârlire fără oprire

– Infecţii ale ochilor

– Multe alte infecţii şi afecţiuni grave care pot îmbolnăvi căţeluşul.

 

Care sunt cele mai bune servicii de cosmetică canină pe care trebuie să le foloseşti?

Ia aminte că va trebui să fii foarte atent la personalul care se va ocupa de toaletarea câinelui tău. Cere câteva recomandări înainte şi cercetează brandul. Este esenţial! 

Clinica veterinara Exclusive Vets Sibiu îţi pune la dispoziţie cele mai bune servicii pentru tine şi animăluţul tău de companie. Pentru că prioritățile noastre sunt sănătatea, siguranţa şi frumuseţea câinelui dumneavoastra. 

1.    Spălatul şi uscatul se vor face cu cele mai noi şi calitative produse de cosmetică. Răsfăţăm câinele tău cu ustensile de ultima generaţie şi facem că blana să fie strălucitoare, sănătoasă, uşor de pieptănat şi pufoasă. Folosim şampoane delicate şi agenţi de curăţare naturali, hipoalergici. Căţeluşul tău va fi curat şi corect igienizat. Pentru o blană fără reziduri!

2.    Tunsul şi Toaletarea se vor face în conformitate cu rasa fiecărui căţel. Tinem cont de estetica patrupedului, de confortul de care are nevoie astfel încât să poată  beneficia doar de bună dispoziţie. Vom face căţeluşul să se simtă fericit şi deloc greoi. Nu va mai suferi de cald şi nici de mirosuri neplăcute.

3.    Tăiatul unghiilor se va face cu mare atenţie şi cu ustensile potrivite pentru a elimina disconfortul şi durerea căţeluşilor. Creşterea excesivă a unghiilor poate provoca infecţii grave. De aceea nu trebuie să uiţi că unghiile au nevoie să fie tăiate periodic.

4.    Curăţarea corectă a urechilor va evita creşterea excesivă a părului şi va combate apariţia infecţiilor. Curăţarea urechilor este foarte importantă dacă nu vrei să ai un căţeluş cu infecţii grave. O serie de avantaje!

Descoperă beneficiile toaletării perfecte:

– Blană aerisită în profunzime şi o creştere sănătoasă

– O mai bună circulaţie a sângelui

– Menţinerea unui nivel normal de sebum

 

În concluzie, respectă-ţi căţeluşul pentru că este parte din familia ta şi programează-l acum pentru o cosmetizare corectă şi sănătoasă.

  

Programare consult Veterinar Sibiu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *